Доступність посилання

ТОП новини

Зателефонувати пізніше обіцяють українським урядовцям, які дзвонять до Москви


Костянтин Грищенко
Костянтин Грищенко
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк та в. о. міністра закордонних справ Андрій Дещиця сподіваються почати переговори з керівництвом Росії. «Сьогодні день України в Євросоюзі. Прем’єр Яценюк і я у Брюсселі», – зазначив Андрій Дещиця у своєму Твіттері. «Паралельно чекаємо з надією на розмови з Москвою», – висловив сподівання глава МЗС України.

Тим часом колишній міністр закордонних справ України, екс-посол України в Росії, США та інших державах світу Костянтин Грищенко зазначив Радіо Свобода, що наразі жодних переговорів між керівництвом Росії та України немає.

«Наскільки я знаю, станом принаймні на вчорашній день, дзвінки наших урядовців, на жаль, відповідь (у Москві – ред). була, що люди зайняті, віддзвоняться пізніше. Поки що контакту на достатньо високому рівні не відбувається. Хоча є сподівання, що контакти можуть і початися», – сказав Костянтин Грищенко.

Президент Росії Володимир Путін заявив 4 березня, що не вважає Олександра Турчинова в.о. президента України. Водночас глава Кремля сказав, що дав доручення уряду Росії відновити контакти на урядовому рівні з Україною, щоб не обірвати економічних зв’язків. Але повноцінно зв’язки відновляться лише тоді, коли в Україні нормалізується ситуація і відбудуться «повноцінні вибори», – зауважив Володимир Путін.
Колишній міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко – в ефірі Радіо Свобода
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:20 0:00
XS
SM
MD
LG