Доступність посилання

ТОП новини

Сімох псевдожурналістів із Росії затримала міліція у Дніпропетровську


Прикордонники проводять огляд автотранспорту в посиленому режимі і в Міжнародному прикордонному пункті пропуску «Гоптівка» в Харківській області
Прикордонники проводять огляд автотранспорту в посиленому режимі і в Міжнародному прикордонному пункті пропуску «Гоптівка» в Харківській області
У Дніпропетровську міліція затримала сімох громадян Росії, які приїхали на проросійський мітинг і представилися працівниками ЗМІ, але, як виявилося, вони не працюють ні на російські ЗМІ, ні на українські. Про це поінформував заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Святослав Олійник.

«Їх помітили не лише в нашій області. Сюди вони приїхали на демонстрацію, після якої планували поїхати в іншу область», – повідомив посадовець.

Він також зауважив, що псевдожурналістів із Росії цікавили «лише певні провокаційні сюжети».

«Ми розуміємо, що це певний десант ідеологічного характеру, тому ми про це будемо інформувати центральні органи влади для того, щоб вжити заходів для посилення прикордонного контролю», – сказав Святослав Олійник.

За його словами, обласна влада буде всіма законними методами боротися зі спробами дезінформації людей щодо ситуації в Україні та регіоні.

Посадовець також повідомив, що в області контролюється міграційна ситуація, завдяки чому на територію області не було допущено жодної великої групи провокаторів.
XS
SM
MD
LG