Доступність посилання

ТОП новини

Черкащани закликали українців зняти рожеві окуляри


Черкащани закликали українців зняти рожеві окуляри
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:35 0:00

Черкащани закликали українців зняти рожеві окуляри

Акцію проти дезінформації та на підтримку українських військових у Криму організували сьогодні у Черкасах активісти «Громадського блокпосту» разом із клубом Юних моряків.

Спершу черкащани організували флешмоб проти інформаційної війни. З одного боку проїжджої частини стали активісти із проукраїнськими плакатами, а з іншої – з антиукраїнськими. Чоловіки, що тримали останні, одягли ще й рожеві окуляри. За словами активістів, у такий спосіб вони ще раз натякнули українцям , що вже час зняти рожеві окуляри щодо ситуації в Криму.

Водночас поруч у клубі юних моряків усім охочим демонстрували зброю. Маленькі моряки також висловлювали підтримку українським військовим, які нині перебувають у Криму.

«Сила духу означає набагато більше, ніж сила зброї. Ми хочемо, щоб до наших службовців донесли, що з ними вся Україна. І така підтримка додасть їм сил, наснаги і впевненості у їхніх діях. Важко боронити зі зброєю в руках, коли ти думаєш, що ти один», – розповів викладач черкаського клубу Юних моряків Олександр Калько.

І моряки, і активісти об’єдналися у спільну колону. Вони пішли центральною вулицею Черкас спершу до пам’ятника Тарасу Шевченку, щоб вшанувати Кобзаря. А потім попрямували до Черкаської мерії, де на щоглі підняли прапор військово-морських сил України .
XS
SM
MD
LG