Доступність посилання

ТОП новини

Проти посадовців Дніпропетровської ОДА порушили справу за сприяння «тітушкам»


«Тітушки» на території ОДА в Дніпропетровську, 26 січня 2014
«Тітушки» на території ОДА в Дніпропетровську, 26 січня 2014
Прокуратура Дніпропетровської області розпочала кримінальне провадження проти службових осіб обласної державної адміністрації, які 26 січня 2014 року надали у користування внутрішні приміщення адміністрації задля озброєння і організації групи «тітушок» і у подальшому заподіяли істотну шкоду правам і свободам громадян. Про це сьогодні поінформували в прокуратурі Дніпропетровської області.

За даними прокуратури, попередня кваліфікація провадження – ч.1 ст.294 Кримінального кодексу України (масові заворушення).

«Досудове слідство у кримінальному провадженні проводить слідчий відділ прокуратури області», – поінформували в прокуратурі.

На початку тижня став до роботи новопризначений прокурор Дніпропетровської області Роман Федик. У перший день свого перебування на посаді прокурор зустрівся з місцевими євромайданівцями й запевнив активістів, що всі винні у нападах на активістів Євромайдану і в перешкоджанні мирним мітингам будуть знайдені і покарані відповідно до закону.

26 січня 2014 року під Дніпропетровською облдержадміністрацією «тітушки» побили мирних демонстрантів, постраждали більше десятка людей, зокрема, журналісти.
XS
SM
MD
LG