Доступність посилання

ТОП новини

Депутати-свободівці силою змусили керівника НТКУ до відставки


Народні депутати від ВО «Свобода» змусили сьогодні т. в. о. президента Національної телекомпанії України Олександра Пантелеймонова написати заяву про звільнення, повідомляє інтернет-видання «Українська правда».

За повідомленням, це підтвердив і сам Пантелеймонов в ефірі «Громадського телебачення».

Представники «Свободи», які приїхали в НТКУ, мали з Пантелеймоновим, за його словами, довгу і настирливу розмову. Після неї тимчасового очільника «Першого національного» змусили написати заяву.

Хоч він і заперечував це, але з відеозапису активіста «Свободи» Олександра Аронця видно, що народні депутати силою посадили Пантелеймонова і били його по обличчю та голові. Пізніше Аронець видалив свій відеоролик, але його встигли зберегти інші користувачі.



Відео: Олександр Аронець; опубліковано: «Українська правда»

Депутат від «Свободи» Ігор Мірошниченко називав керівника НТКУ «москалюкою» і звинувачував його в постійній брехні на каналі під час Майдану.

Ігор Мірошниченко у телефонній розмові пояснив, що це вчинено за критику «Свободи» на телеканалі «Перший національний», який у цей час транслював «Громадське телебачення», повідомляє «Українська правда».
XS
SM
MD
LG