Доступність посилання

ТОП новини

Трьох дніпропетровських фанатів, затриманих в Криму, відпустили


У Криму відпустили трьох уболівальників футбольного клубу «Дніпро», які вирушили підтримати команду на матч до Сімферополя.

За даними представників уболівальницького руху «Дніпра», правоохоронні органи Криму затримали чоловіків під час матчу у суботу через підозру у належності до радикальних угруповань. За даними вболівальників, у них відібрали паспорти України, не давали скористатись мобільними телефонами.

Інформацію про інцидент підтвердили у футбольному клубі «Дніпро». Однак там зазначили, що інцидент вже залагоджено, фанатів відпустили, наразі команда й усі вболівальники «Дніпра» по дорозі додому.

У п’ятницю гравці «Дніпра» вирушили до Криму на матч з «Таврією». Футбольні уболівальники «Дніпра», щоб підтримати свою команду, теж вирушили до Криму. Через закритий повітряний простір над Кримом і команді, і вболівальникам до Сімферополя довелося добиратися наземним транспортом.

За кілька днів до цього вболівальники наполягали на тому, аби в цій поїздці їх супроводжувало керівництво прем’єр-ліги України, однак те зазначило, що гарантувати безпеку вболівальників на півострові ніхто не зможе.

XS
SM
MD
LG