Доступність посилання

ТОП новини

Добкін скасував зустрічі в Дніпропетровську через загрозу збройних провокацій


Прес-служба кандидата у президенти України Михайла Добкіна заявляє, що зустріч Добкіна з членами Партії регіонів та проведення круглого столу у Дніпропетровську скасовано через загрозу провокацій.

Як повідомили у прес-службі кандидата, згідно з інформацією, отриманою з власних джерел у правоохоронних органах, під час проведення круглого столу з питань розвитку аерокосмічної галузі України та зустрічі з партійцями міста Дніпропетровська планувалися збройні провокації з боку більш ніж 100 радикально налаштованих озброєних, одягнених у військову уніформу і каски людей, що знаходяться перед будівлею Аерокосмічного центру. За інформацією джерела, вони мають зброю.

Для того, щоб не наражати на небезпеку життя людей, які зібралися на зустріч з кандидатом в президенти, було прийнято рішення про перенесення цих заходів на час наступного візиту Добкіна в Дніпропетровську область.

9 квітня кандидата в президенти України Михайла Добкіна не пустили в будівлю Управління СБУ в Луганську для проведення переговорів, і зустріли агресивно.

Перед цим люди побили екс-регіонала Олега Царьова в Миколаєві.
XS
SM
MD
LG