Доступність посилання

ТОП новини

Царьова приймають у Москві – МЗС Росії


Міністерство закордонних справ Росії повідомило в суботу про прийняття в Москві проросійського діяча з України Олега Царьова, який кандидує на посаду президента. За повідомленням, його прийняв у п’ятницю заступник міністра закордонних справ Росії Григорій Карасін.

У заяві, зокрема, мовиться, що «питання врегулювання внутрішньополітичної кризи мають вирішувати самі українці в тісній взаємодії зі спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ» і що «Росія готова надати в цьому щонайширшу підтримку».

Олег Царьов відомий як один із найнепримиренніших представників будь-якого зближення України з Заходом і, навпаки, прихильників її повного зближення з Росією.

У Росії стверджують, ніби не мають ніякого стосунку до масових виступів збройних сепаратистів на Сході й Півдні України, в перебігу яких Росія вже окупувала й анексувала український Крим і продовжує дестабілізувати східні регіони держави. В Україні і світі говорять про грубе втручання Росії у внутрішні справи України підтримкою цих сепаратистів і керівництвом їхніми діями.
XS
SM
MD
LG