Доступність посилання

ТОП новини

«Правий сектор» заявляє про непричетність до стрілянини у Слов’янку


«Правий сектор» не причетний до стрілянини у Слов’янську, яка сталася цієї ночі. Про це йдеться у повідомленні на сайті організації.

«Будь-які спроби пов’язати ці дії з «Правим сектором» мають лише одну мету – викликати страх у мешканців Східної України. «Правий сектор» засуджує будь-які спроби осквернити світле свято Великодня. На сьогоднішній день «Правий сектор» зіштовхнувся з небаченою інформаційною атакою підкріпленою фальсифікаціями, підступами і маніпуляцією фактів російськими ЗМІ, котрі підконтрольні Кремлю. «Правий сектор» не має ніякого відношення до проведення цієї операції у Слов’янську», – йдеться у повідомленні організації.

Сьогодні телеканал «Росія-24» повідомив про напад невідомих на блок-пост у Слов’янську та перестрілку з проросійськими активістами, які прибули туди. Російський телеканал повідомив також про загибель п’ятьох людей. Після цього МЗС Росії заявило про порушення перемир’я в України і висловило обурення ситуацією.

Заступник секретаря РНБО України Вікторія Сюмар назвала це російською пропагандою. В українському МВС повідомляють про одного загиблого і трьох поранених під час сутички у Слов’янську. За інформацією українських правоохоронців, наразі подробиці даного інциденту уточнюються.
XS
SM
MD
LG