Доступність посилання

ТОП новини

Мобілізовані на військову службу отримуватимуть зарплату як контрактники – постанова Кабміну


Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк підписав постанову уряду, згідно з якою військовослужбовці, що проходять військову службу за призовом під час мобілізації, отримуватимуть грошове забезпечення як і особи, які проходять військову службу за контрактом.

«Встановити, що з 18 березня 2014 року військовослужбовцям, які проходять військову службу за призовом за мобілізацією, на особливий період, грошове забезпечення виплачується в порядку і розмірах, установлених для осіб офіцерського складу, осіб рядового сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом», – йдеться у постанові Кабміну №111 від 9 квітня, оприлюдненій на урядовому сайті.

17 березня Верховна Рада затвердила указ в. о. президента країни про часткову мобілізацію. Олександр Турчинов повідомив, що підписав цей указ, «враховуючи продовження агресії в Автономній Республіці Крим, яку Росія намагається прикрити великим фарсом під назвою «референдум», який ніколи не визнають ні Україна, ні весь цивілізований світ».
XS
SM
MD
LG