Доступність посилання

ТОП новини

До вбивства депутата Рибака причетні сепаратисти – МВС


Одним із двох загиблих, виявлених у річці Торець біля селища Райгородок Донецької області, є депутат Горлівської міської ради від партії «Батьківщина» Володимир Рибак. Про це йдеться у повідомленні на сайті МВС.

«Причина смерті обох загиблих – комбінована травма тіла внаслідок тортур, з подальшим утопленням ще живих потерпілих, які перебували без свідомості», – повідомляють в МВС.

Заява про викрадення депутата була зареєстрована 17 квітня слідчими у Горлівці. Того дня Володимир Рибак брав активну участь у мітингу «За єдину Україну» перед будівлею Горлівської міськради. Перед викраденням Рибак намагався пройти у міськвиконком, щоб зняти прапор так званої «Донецької народної республіки», але на вході у будівлю у нього виник конфлікт із представниками самооборони.

За словами свідка, який подав заяву про викрадення Рибака, його викрали близько 18.00 на проспекті Перемоги у Горлівці. Очевидець повідомив, що депутата силоміць посадили в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку четверо чоловіків у камуфляжній формі і в масках.

У ході розшукову в інтернеті був виявлений відеозапис подій 17 квітня, який підтверджує свідчення очевидці.

За даними слідства, до тортур і вбивства цих людей причетні представники сепаратистського угруповання, яке захопило будівлю СБУ в місті Слов’янську .

(Відео користувача YouTube Андрія Дзиндзі)
XS
SM
MD
LG