Доступність посилання

ТОП новини

«Правий сектор» формує батальйон «Донбас»


«Правий сектор» бере під захист усе населення Донбасу і гарантує його вільний і всебічний розвиток. Про це сьогодні на прес-конференції в Дніпропетровську заявив голова партії «Правий сектор» Дмитро Ярош.

Він поінформував, що зараз працюють над створенням батальйону «Донбас», який «буде успішно працювати на території Донбасу з метою зупинити антидержавні дії».

«Батальйон ми сформуємо у найкоротший термін – сподіваємося, за 3 дні. Батальйон буде складатися приблизно з 800 чоловік. Багато хто з жителів Донбасу вже звернувся до нас з проханням, щоб «Правий сектор» прийшов і навів порядок. Але «Правий сектор» – це не самостійна військова сила, і ми координуємо всі наші дії з державними органами», – сказав Ярош.

Також Ярош поінформував про долю автопарку, який опинився у руках «Правого сектору». Як сказав керівник партії, автомобіль Віктора Януковича, який тимчасово використовував «Правий сектор», переданий у ДАІ з умовою, що він буде проданий на аукціоні, а виручені кошти підуть на Збройні сили України.

«Поки інформації про його продаж немає», – зазначив Ярош.

Що ж до автомобіля «Шевроле» кримінального авторитета, який помер кілька років тому, сказав Ярош, він навіть не знав, чиє це авто.

«Його мені надали підприємці, і ми його використовували, адже він броньований. Але зараз він стоїть поламаний. Зараз я їжджу на авто, яке теж дали підприємці», – повідомив керівник «Правого сектору».
XS
SM
MD
LG