Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську 9 травня плануються провокації під виглядом «Правого сектора» – партія


9 травня у Дніпропетровську може статись низка провокацій, спрямованих на дестабілізацію ситуації у місті, а саме: під виглядом «Правого сектора» планується показовий напад на людей літнього віку. Про це повідомляє прес-служба «Правого сектора».

«З іншого боку, активізувались, розраховуючи на підтримку «російських туристів», представники лівацьких середовищ», – заявили в політичній силі.

За даними «Правого сектора», про підготовку провокацій свідчить і той факт, що кілька днів тому на Троїцькому ринку з’явилася група молодих осіб, які скуповували держаки для лопат. На запитання про призначення цих речей вони представлялися активістами «Правого сектора» і говорили, що 9 травня планують «бити ветеранів», кажуть у партії.

«Правий сектор» намагатиметься протидіяти московським найманцям і не дати їм дестабілізувати ситуацію в місті. Для нас 9 травня – це день пам’яті тих, хто став жертвою війни між двома ворожими Україні імперіями – більшовицькою Росією та нацистською Німеччиною», – зазначили в політсилі й закликали свідомих жителів Дніпропетровська, які володіють інформацією про заплановані провокації, повідомляти її партійцям.

8 травня 2013 року у Дніпропетровську з ексцесами відзначали День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни. Близько двохсот представників національно-патріотичних сил зібрались разом на Європейській площі і рушили центральними вулицями міста з прапорами України і з жалобними стрічками. На початку жалобної ходи стався інцидент: група невідомих молодиків закидала колону морозивом і облила водою. Зчинилась бійка. Порвавши плакат і затоптавши ногами державний прапор України, молодики швидко зникли. Нападників досі не встановили.
XS
SM
MD
LG