Доступність посилання

ТОП новини

На блокпості на межі Дніпропетровської та Донецької областей сталася провокація – штаб


На блокпості на межі Дніпропетровської та Донецької областей сьогодні сталася провокація, повідомили у Штабі національного захисту Дніпропетровщини.

За даними штабу, невстановлені особи з Донецької області спровокували конфлікт між мешканцями прикордонної зони Донецької і Дніпропетровської області біля блокпосту в селі Новопідгороднє.

Як мовиться в заяві штабу, він вжив заходів для врегулювання конфліктної ситуації: протягом години до Межівського району були направлені групи швидкого реагування МВС, СБУ та внутрішніх військ для виявлення осіб, що мають стосунок до провокацій у прикордонній зоні.

Ситуація повністю під контролем, заявив голова Штабу національного захисту Дніпропетровської області Юрій Береза.

За словами місцевих жителів Новопідгороднього, в середині дня до блокпосту, де чергують добровольці й міліція, з боку Донецької області під’їхали два автобуси молодиків з битами. Вони намагались спровокувати протистояння, палили автомобільні шини. Наразі невідомі вже поїхали геть.

Сьогодні близько другої години дня Штаб національного захисту Дніпропетровської області оголосив повну мобілізацію полку національного захисту.
XS
SM
MD
LG