Доступність посилання

ТОП новини

У Луганську звільнили міськвиконком і ТРК – міліція


Озброєні сепаратисти в Луганську, 29 квітня 2014 року
Озброєні сепаратисти в Луганську, 29 квітня 2014 року
Луганський міський виконоком розблокований, повідомляє управління Міністерства внутрішніх справ у Луганській області. Раніше також стало відомо про звільнення обласної прокуратури.

«1 травня у ході проведення переговорів із громадянами, які незаконно перебували у приміщенні будівлі міськвиконкому і в приміщенні будівлі обласної прокуратури, їм було доведено вимоги чинного законодавства, а також негативні наслідки від їх незаконних дій», – заявили в міліції.

За повідомленням, будівлю міськвиконкому сторонні особи залишили вчора о 16:00, а о 22:00 була остаточно розблокована будівля прокуратури Луганської області.

Факти захоплення адміністративних кваліфікують за частиною 1 статті 341 Кримінального кодексу України (захоплення державних або громадських будівель чи споруд).

Крім того, за повідомленням МВС, після переговорів була звільнення будівля обласної телерадіокомпанії в Луганську.

«До приміщення Луганської обласної телерадіокомпанії зайшли четверо невідомих осіб у камуфляжній формі, озброєних автоматами Калашникова Вони назвалися членами народної самооборони та висунули вимоги – поновлення трансляції російських телепередач на одному з телеканалів», – йдеться в повідомленням.

Як заявили в міліції, після проведення перемовин з керівництвом телеканалу, чоловіки залишили приміщення.
XS
SM
MD
LG