Доступність посилання

ТОП новини

Турчинов: «референдум» на Сході – фарс без юридичних наслідків


Олександр Турчинов, в.о. президента України, голова Верховної ради
Олександр Турчинов, в.о. президента України, голова Верховної ради
Фарс, який терористи називають референдумом, не буде мати жодних юридичних наслідків, окрім кримінальної відповідальності його організаторів. Про це заявив виконувача обов‘язків президента, голова Верховної Ради Олександр Турчинов.

«Той фарс, який терористи з сепаратистами називають референдумом, є нічим іншим, як пропагандистським прикриттям вбивств, викрадень людей, насилля та інших важких злочинів», – сказав Турчинов.

За словами Турчинова, ці руйнівні для економіки Донецької та Луганської областей процеси, що реально загрожують життю та добробуту громадян, «інспіровані керівництвом Російської Федерації, мета якого – повна дестабілізація ситуації в Україні, зрив президентських виборів та повалення української влади».

«Влада буде вести діалог з тими на сході України, хто не має крові на своїх руках і готовий відстоювати свої цілі та переконання законними засобами», – зазначив Турчинов.

Напередодні сепаратисти на Донбасі заявили, що на так званому «референдумі» 89% громадян проголосували за державну самостійність самопроголошеної «Донецької народної республіки». Результати голосування мають озвучити після 15:00 понеділка.
XS
SM
MD
LG