Доступність посилання

ТОП новини

В Івано-Франківську на парламентських довиборах перемагає директор «Буковеля»


В Івано-Франківському виборчому окрузі № 83, де одночасно з президентськими виборами проходили проміжні вибори до Верховної Ради, перемагає директор комплексу «Буковель», депутат обласної ради Олександр Шевченко.

Для нього це вже друга спроба пройти в парламент.

Загалом кандидатами у народні депутати було 13 претендентів. Слідом за Шевченком фінішували міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус і голова обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода», керівник штабу національного спротиву Василь Попович.

Такі дані надходять з дільниць, де відбувається підрахунок голосів. Такі результати показав місцевий екзит-пол, який проводили журналісти за методологічної підтримки «Лабораторії соціальних досліджень» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та громадської організації «Центр політичного моніторингу». Було опитано майже 1700 респондентів.

Проміжні вибори до Верховної Ради України по Івано-Франківському виборчому округу № 83 призначені, щоб замінити у парламенті Олександра Сича, який здав депутатський мандат, коли став віце-прем’єр-міністром.
XS
SM
MD
LG