Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко і Обама зустрінуться наступного тижня


Зустріч Петра Порошенка, який перемагає на президентських виборах в Україні та президента США Барака Обами відбудеться наступного тижня у Європі. Про це Порошенко і Обама домовилися під час телефонної розмови, яка відбулася 27 травня.

Барак Обама привітав Петра Порошенка з перемогою на президентських виборах та висловив свою підтримку в об’єднанні України.

Під час розмови Обама наголосив, що наразі Україна має запровадити низку реформ, які «забезпечать країні розвиток, сталу економіку, привабливий інвестиційний клімат та прозору владу».

Під час розмови Петро Порошенко та Барак Обама домовилися продовжити переговори наступного тижня, коли президент США прибуде до Європи.

Учора польський президент Броніслав Коморовський привітав Петра Порошенка з перемогою і запросив його 3-4 червня відвідати Польщу, коли вона святкуватиме 25-ту річницю перших у комуністичному блоці частково вільних парламентських виборів.

Петро Порошенко заявив, що перший його візит на посаді президента, ймовірно, буде до Польщі 4 червня. У цей час до цієї країни має прибути і президент США Барак Обама.
XS
SM
MD
LG