Доступність посилання

ТОП новини

З 9 травня в Донецькій області поранені сім дітей – ОДА


Починаючи з 9 травня, у Донецькій області поранені сім дітей, повідомляє Донецька обласна державна адміністрація.

За повідомленням, у Слов’янську поранення отримали троє дітей. «Так , 9 травня дитина 12 років отримала вогнепальне поранення черевної порожнини і плечового суглоба під час прогулянки. Перебував на стаціонарному лікуванні в хірургічному відділенні міської лікарні імені Леніна. Там йому надали відповідну медичну допомогу. На сьогодні дитина виписана додому, її стан задовільний», – повідомили в ОДА.

Крім того, за повідомленням, дівчинка 13 років 26 травня отримала осколкове поранення ноги. Їй в повному обсязі надали медичну допомогу.

28 травня чотирирічна дитина під час прогулянки з бабусею постраждала від осколкового поранення м’яких тканин лівого передпліччя. Після надання медичної допомоги в травматологічному відділенні міської лікарні імені Леніна, дитина отримує амбулаторне лікування, стан задовільний, додали в ОДА.

Ще четверо неповнолітніх постраждали в інших містах області.

«У Макіївці 17 травня семирічна дитина на автобусній зупинці отримала вогнепальне поранення правого гомілковостопного суглоба. Її доставили в дитяче клінічне територіальне медичне об’єднання Макіївки, де надали медичну допомогу в повному обсязі. На третій день дитину перевели в обласну дитячу клінічну лікарню. На сьогодні її стан задовільний, відзначається позитивна динаміка», – йдеться в повідомленні.

У Горлівці 24 травня дівчина 17 років отримала кульове поранення грудної клітини. Її госпіталізували в хірургічне відділення міського територіального медичного об’єднання «Сім’я і здоров’я», де дитина перебуває по теперішній час. На сьогодні його стан задовільний, повідомили в ОДА.

Крім того, за повідомленням, 15-річний житель села Маринівка Шахтарського району 25 травня їхав в автомобілі, який розстріляли біля блокпосту Сніжного. «Дитину доставили в обласну дитячу клінічну лікарню з проникаючим пораненням черевної порожнини з численними пораненнями кишечника, де оперативно прооперували. Її стан зараз залишається тяжким», – йдеться в повідомленні.

За даними ОДА, в Донецьку 28 травня восьмирічний хлопчик отримав осколкове поранення правої гомілки. Після надання медичної допомоги в обласній травматологічній лікарні він відправлений на амбулаторне лікування. Стан дитини задовільний, йдеться в повідомленні.
XS
SM
MD
LG