Доступність посилання

ТОП новини

В центрі Запоріжжя штовхали несправну БРДМ


Навпроти Запорізької облдержадміністрації з’явився БРДМ
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:45 0:00
Активісти Штабу самооборони Запорізької області напроти облдержадміністрації продемонстрували реальний стан військової техніки, голіруч проштовхавши повз будівлю несправну броньовану розвідувально-десантну машину (БРДМ). За словами самооборонівців, цей стан вкрай поганий, а строковики не мають належного озброєння.

«Я відповідаю за Донецький блокпост. Щодня через нас проїздять десятки біженців. Люди з дітьми забирали нашвидкуруч з домівок документи і найнеобхідніше. Тому, звичайно, треба нагадати в першу чергу керівництву області, що охорону кордонів треба посилити. Посилити зброєю, бо йде війна», – повідомив Радіо Свобода сотник Штабу самооборони області з позивним «Дизайнер».

«У нас тут тисячі патріотів. Ми готові віддати життя за цю землю, багато хто записався добровольцями в батальйони і проливає свою кров на Донбасі. Але хтось має і тут пильнувати. І чим ми можемо захистити своє місто? Хіба кийками! Що ж, ми готові. Але це нерозумно – йти з деревом проти техніки, маючи такий вантаж, який не допомагає, а навпаки забирає час і ресурси, як цей БТР 1970 року», – наголосив координатор Самооборони області Сергій Тіунов.

Активісти звернулися до керівництва держави з проханням посилити охорону кордонів області та посприяти в озброєнні блокпостів.
XS
SM
MD
LG