Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти в Україні використовують проти Польщі чорний піар – польське МЗС


Твердження представників угруповання «Донецька народна республіка», яку українська влада визнає терористичною, про те, що сепаратисти затримали найманців з Польщі – неправдиві. Про це заявив Марцін Войцеховський, речник польського зовнішньополітичного відомства.

«Не підтверджую інформації про затримання сепаратистами громадян Республіки Польща серед найманців у східній Україні. Це елемент чорного PR», – написав Войцеховський на своїй сторінці в Twitter.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, таким чином речник МЗС Польщі прокоментував повідомлення російського інформагентства «Інтерфакс» про начебто полонених бойовиками іноземців, зокрема поляків.

Представник «ДНР» Мирослав Руденко заявив російському інформагентству, що серед полонених є темношкірі чоловіки, багато громадян Чехії і Польщі. «Були також випадки затримання командирів найманців, якими виявилися польські громадяни», – твердить він.

Раніше голова Донецької ОДА Сергій Тарута заявив, що в неволі у терористів перебуває приблизно 200 людей, громадяни різних держав.
XS
SM
MD
LG