Доступність посилання

ТОП новини

Силовики перевіряють тих, хто виїжджає з зони АТО – Селезньов


Українські силовики перевіряють людей, які виїжджають з зони проведення антитерористичної операції на Донбасі, щоб унеможливити пересування вглиб України диверсійних груп. Про це під час зв’язку між штабом АТО і кризовим медіа-центром повідомив керівник групи інформування про перебіг операції Владислав Селезньов.

«Відповідні сили і служби, які є у складі АТО, таку роботу проводять. Ця робота буде проводитись і у випадку відкриття гуманітарного коридору», – зазначив Селезньов, відповідаючи на запитання Радіо Свобода.

Він також наголосив, що переселенці проходять перевірку на блокпостах АТО на кордоні Донецької і Луганської областей з сусідніми областями України.

За словами Селезньова, учасники АТО забезпечують безпеку громадян України, які виявили бажання тимчасово виїхати з Донбасу. Зокрема, під час їхнього пересування по території, яку контролюють сили АТО, переселенців супроводжують патрулі українських вояків, повідомив речник операції.

На сьогодні, за даними Владислава Селезньова, з Донецької і Луганської областей в інші регіони України виїхали близько 10 тисяч осіб.

Напередодні президент України Петро Порошенко доручив силовикам допомогти в евакуації цивільних із зони АТО.
XS
SM
MD
LG