Доступність посилання

ТОП новини

Мародери викрали деталі з розтрощених у Києві автомобілів російських дипломатів


Вночі мародери знімали деталі з розтрощених біля російського посольства автівок
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:20 0:00
У Києві вночі мародери знімали деталі з розтрощених біля посольства Росії в Україні автомобілів. Про це з місця подій повідомив кореспондент Радіо Свобода.

Згодом усі автомобілі, що були розтрощені під час протестів, вивезли. Представники самооборони Майдану назвали вандальну акцію, що супроводжувала суботній протест, спланованою провокацією російських спецслужб. У багатьох молодих людей, що розбивали машини, були закриті обличчя.

Після того як всі авта вивезли, навколо амбасади по периметру вишикувалися два десятки добре організованих мовчазних людей в цивільному.

Міністерство закордонних справ України заявило, що частина нападників затримана, вжиті заходи для відновлення безпеки диппредставництва. Обурення учасників акції протесту біля посольства Росії в Україні провокатори використали для дій, які не відповідають нормам дипломатиних відносин і захисту дипломатичних установ, стверджують в українському зовнішньополітичному відомстві.

Протести біля російського посольства у Києві відбулися стихійно – після того, як 14 червня в Луганську озброєні бойовики збили літак з 49 українськими військовими. Президент Порошенко оголосив в Україні 15 червня днем жалоби.

Будівлю посольства Росії у Києві закидали яйцями і зеленкою
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:08 0:00
XS
SM
MD
LG