Доступність посилання

ТОП новини

Кличко: на Київ чекає підвищення тарифів


Віталій Кличко
Віталій Кличко
На Київ чекає підвищення тарифів, повідомив київський міський голова Віталій Кличко під час наради за участі керівників департаментів КМДА і голів райдержадміністрацій Києва.

Водночас, за його словами, тарифи за комунальні послуги повинні бути економічно обґрунтованими, щоб кияни знали, за що платять.

«Прошу департамент ЖКГ спільно з департаментом соціальної політики подати детальне обґрунтування всіх складових тарифу – щоб ціна на кожну послугу для киян була прозорою і зрозумілою. Кияни повинні знати, за що вони платять. Тим більше, що на нас чекає підняття тарифів. Минулого тижня Національна комісія з регулювання ринків житлово-комунальних послуг підняла тарифи для близько 30 міст, а цього тижня це станеться і для Києва», – цитує сайт УДАРу Кличка.

«Ми не маємо права допустити, щоб під прикриттям слів про кризу громадяни платили за неіснуючі послуги», – додав мер Києва.

За його словами, підняття тарифів до економічно-обґрунтованого рівня є вимогою МВФ і без цього уряд не зміг би отримати кредити для стабілізації економічної ситуації в країні.

Водночас мер Києва наголосив, що столична влада не залишить соціально незахищених киян. Кличко доручив департаменту ЖКГ спільно з департаментом соціальної політики розробити дієвий механізм захисту соціально-незахищених груп населення.
XS
SM
MD
LG