Доступність посилання

ТОП новини

Агентство США з міжнародного розвитку дасть Україні 10 мільйонів доларів на боротьбу з корупцією


США нададуть Україні додаткову допомогу на 10 мільйонів доларів, що переважно призначені для підтримання заходів у сфері боротьби з корупцією. Про це повідомив керівник Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), доктор Раджив Шах, який виступив перед студентами і викладачами Київського національного економічного університету.

«У всьому світі ми бачимо, як корупція руйнує мрії і обмежує можливості. Ми разом з нашими партнерами маємо можливість підвищити прозорість, ми можемо відкрити широкі перспективи економічного зростання і посилення демократичних механізмів в Україні для прийдешніх поколінь», – сказав Шах.

Керівник Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Раджив Шах, перебуваючи з візитом в Україні, відвідає Київ та Одесу і зустрінеться президентом Петром Порошенком та прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком. Протягом візиту Шах обговорить зусилля США із залучення інвестицій в бізнес і підтримку зусилль у боротьбі з корупцією в Україні.

Програма USAID працює в Україні у кількох галузях – демократія та управління, економічний розвиток, медичний нагляд. Підтримка програми передбачає зусилля з організації належної підзвітності чиновників, чесності і прозорості судових систем, державних закупівель та регулювання енергетичного сектора. За останні 20 років, USAID вклала в Україну майже 2 мільярди доларів.
XS
SM
MD
LG