Доступність посилання

ТОП новини

Міліція спростовує інформацію про стрілянину «Правого сектора» в Донецьку


У Калінінському районі Донецька біля готелю «Нива» в суботу вдень була перестрілка, повідомляється на сайті Донецької міськради.

«40 озброєних прихильників «ДНР», за непідтвердженою інформацією, не пускали в будівлю готелю представників «Правого сектора». Між ними зав'язався збройний конфлікт. Про потерпілих поки що невідомо», - йдеться в повідомленні.

З цієї причини було закрито Калінінський ринок, і покупці, і продавці − евакуйовані.

Міліція Донецька та «Правий сектор» заперечують інформацію про перестрілку між терористами «ДНР» та бійцями «Правого сектору». Як зазначили у ГУ МВС Донеччини, інформація про стрілянину надійшла від очевидців біля Калінінського ринку.

Правоохоронці зайшли до готелю, де адміністрація повідомила, що до готелю прибули до 40 бойовиків. Вони забрали ключі від номерів та кімнат готелю. Повідчинявши всі кімнати та номери та пересвідчившись, що там немає нікого, бойовики повернули ключі та покинули приміщення.

Інформацію про перестрілку спростовують і у «Правому секторі».

«Це якась маячня. Уявіть, що почалося б у Донецьку, якби туди прибув загін «Правого сектору». Там би не просто перестрілка була б, а справжнісінький бій із загиблими та пораненими. Не було там наших хлопців».
XS
SM
MD
LG