Доступність посилання

ТОП новини

Єврокомісія та уряд України представили проект про ведення бізнесу в ЄС


 (©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Сьогодні у Києві представили проект, який ознайомить український бізнес з можливостями роботи на європейському ринку. Проект має назву «Угода про асоціацію між Україною та ЄС: можливості для українського бізнесу».

Як повідомив на презентації керівник програм співробітництва представництва Єврокомісії Ендрю Расбаш, проект ініціювали Єврокомісія і Міністерство економічного розвитку і торгівлі України; виконуватиме його Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (Київ).

«Європейські та українські експерти працюватимуть, насамперед, з малим і середнім бізнесом. Ми будемо інформувати бізнесменів, як підготуватись до роботи на європейському ринку, що вони мають зробити після вступу у дію положень Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, яка регулюватиме економічну співпрацю між Києвом і державами Євросоюзу», – зазначив Расбаш.

Як повідомив Расбаш, експерти проводитимуть семінари і круглі столи за участю представників малого і середнього бізнесу, місцевих дозвільних і регуляторних органів у Києві, Івано-Франківську, Дніпропетровську, Запоріжжі, Одесі, Харкові.

Євросоюз з 23 квітня цього року знизив або обнулив мита на продукцію з України. Ця пільга діятиме до 1 листопада.

Підписання економічної частини Угоди про асоціацію між Україною й ЄС заплановане 27 червня.

XS
SM
MD
LG