Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську відкрили Центр допомоги військовим і пораненим


У Дніпропетровську, при Штабі національного захисту області, відкрили Центр допомоги військовим і пораненим. Про це повідомила керівник центру Дар’я Біла.

За її словами, у Дніпропетровськ прибуває дедалі більше поранених військовослужбовців, їм усім потрібна матеріальна допомога. Крім допомоги цим людям, центр збирає і гуманітарну допомогу для українських військовослужбовців у зоні АТО.

«Зараз є велика потреба в їжі, одязі, предметах гігієни та змінній білизні. Для нас це звичайні речі, а тим, хто перебуває на кордоні, це просто необхідно. Так само, наші військові потребують бронежилетів. На жаль, кожен коштує близько трьохсот доларів, тому ми просимо допомогти тих, хто має таку матеріальну можливість», – каже Дар'я Біла.

Як зазначила керівник, наразі центру потрібні волонтери. Також є потреба в психологах та юристах, які зможуть працювати на безоплатній основі.

За інформацією керівника Центру допомоги військовим, зараз до роботи закладу долучились студенти-учасники фестивалю «Студентська республіка». Через ситуацію в країні фестиваль скасували, студенти вирішили надати допомогу військовослужбовцям.

Раніше в Молодіжному центрі Дніпропетровщини повідомили, що ініціювали цілий волонтерський рух молоді задля підтримки армії: планують концертними програмами піднімати бойовий дух солдатів, пишуть листи бійцям, створюють для них газети та листівки тощо. Також хочуть організувати збір макулатури, яка накопичилася на кафедрах вишів після сесії. Всі отримані кошти спрямують на допомогу армії.

XS
SM
MD
LG