Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську засвічують найбільший герб України


У Дніпропетровську «засвітили» найбільший герб України
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00

У Дніпропетровську молодь встановила в суботу вночі новий рекорд України – на недобудованому 16-поверховому готелі «Парус» юнаки та дівчата «засвітили» найбільший Державний герб України. Тризуб, раніше намальований на фасаді будівлі фарбою, підсвітили спершу ліхтарями, а потім смолоскипами.

Як заявили організатори, активісти Всеукраїнського патріотичного об’єднання «Легіон добра», акція була приурочена до Дня Конституції України, а також присвячувалась пам’яті Героїв Небесної сотні.

У флеш-мобі взяли участь понад 80 людей, за їхніми діями стежили сотні.

Дніпропетровці, які спостерігали за дійством, зустрічали підсвічення тризуба вигуками «Слава Україні! Героям слава!», «Герої не вмирають, вмирають вороги!», неодноразово виконували гімн України, запалювали лампадки та свічки. Чимало людей прийшли у вишиванках, із національною символікою в руках.

Рекорд офіційно зафіксований представниками «Книги рекордів України»: організатори дійства отримали відповідні сертифікати.

Раніше молоді патріоти Дніпропетровська, зокрема, футбольні фанати «Дніпра», прикрасили один із найбільших довгобудів Дніпропетровська – недобудований готель «Парус» – українським гербом заввишки 16 поверхів. Зображення тризуба жовтого кольору на синьому тлі на фасаді будівлі з’явилось у травні.

XS
SM
MD
LG