Доступність посилання

ТОП новини

Кравчук: друг президента тільки один – Україна


Леонід Кравчук
Леонід Кравчук

Перший президент незалежної України Леонід Кравчук каже, що підтримує перші кроки президента Петра Порошенка, але радить йому стежити за кадрами.

«Я рекомендував би те, що він робить.Тільки міг би додати, що стосується людей, яких потрібно розставити на постах. Мають бути тільки професіонали. Ніякого кумівства, ніяких «друзів любих», нікого у президента не може бути. Його друг є тільки один: Україна! І він має діяти відповідно», – сказав Кравчук в ефірі Радіо Свобода.

«Всі, хто ведуть себе недостойно або непристойно: чи це фракції, чи це політичні сили, чи політичні партії – вони мають бути поставлені в рамки відповідальності, тому що ми живемо у військовий час. І тут мають бути акценти на політиці. Тут не можна продовжувати вічно в тендери гратися, коли потрібні негайно бронежилети, а ми граємося в тендери, або збирають гроші, а їх не можна використати з якихось причин. Президент має діяти дуже і дуже швидко. Так, за законом. А парламент має ухвалювати відповідні рішення», – додав колишній президент.

Петро Порошенко був обраний на виборах глави держави 25 травня у першому турі.

XS
SM
MD
LG