Доступність посилання

ТОП новини

Російські військові залишили бойову техніку на кордоні з Україною – Тимчук


Російський танк Т-64, який використовують сепаратисти, район Горлівки Донецької області, 20 червня 2014
Російський танк Т-64, який використовують сепаратисти, район Горлівки Донецької області, 20 червня 2014

Російські військові під’їхали до українського кордону і залишили там колону бойової техніки. Про це повідомляє координатор руху «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

У п’ятницю група «Інформаційний спротив» зафіксувала у безпосередній близькості від держкордону з Україною, навпроти Луганської області, колону бойової техніки. «У складі колони – 3 танки, 3 РСЗВ «Град» і кілька бронемашин. Після прибуття до кордону екіпажі бойових машин, що складаються з російських військових, залишили колону без охорони і поїхали на автотранспорті. Де ці танки і «Гради» опиняться завтра (а то вже й сьогодні), зрозуміло кожному. Це до давньої проблеми щодо закриття кордону», – зазначає Тимчук.

Як заявив у п’ятницю секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Парубій, наразі сили антитерористичної операції взяли під контроль 23 із 36 районів у зоні АТО на сході України.

За словами Парубія, на українсько-російському кордоні тривають бої, українські військові і прикордонники поступово беруть кордон під свій контроль.

XS
SM
MD
LG