Доступність посилання

ТОП новини

Батальйон «Азов» вимагатиме передачі володінь Януковича в Урзуфі дітям


Батальйон «Азов» тренується на території володінь Януковича і хоче передати їх народу
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:08 0:00

Батальйон «Азов» тренується на території володінь Януковича і хоче передати їх народові

Добровольці «Азова», що проходять вишколи та тренування у місті Урзуф Донецької області, на території володінь сім’ї Віктора Януковича, вимагатимуть передати їх дітям. Щоправда, точного обширу володінь військові не знають.

«Точно одне – тут зайнята нереальна кількість площі. Навіщо так багато, я не знаю. Он за парканом, куди ми ще не ходили, теж територія «сім’ї». Що стосується Януковича, то він жив тут до 2003 року, побудоване це все за часів, коли він був «губернатором». З 2003-го тут часто бували члени його родини», – розповідає Радіо Свобода заступник командира батальйону «Азов» Олег Однороженко.

За словами бійця, під час подій на Майдані всі дорогі речі звідси були вивезені. Добровольці говорять, що частина будинків, попри бездоганний стан газону та території, були напівпорожні та недобудовані. Олег Однороженко зазначив, що цю територію хочуть передати після закінчення війни дітям. Батальйон вже веде такі переговори.

«Зрештою, нам відомо, що певні корпуси було нахабно вкрадено у дітей. По побудові видно, що тут були дитячі табори. Такими вони й мають бути. Можливо, тут буде і диспансер для онкохворих дітей», – зазначив доброволець.

Наразі ж підрозділи «Азову» ведуть тренування на більшості вільної території комплексу в Урзуфі. Тут же й розташовано техніку батальйону.

25 лютого Генеральна прокуратура повідомила про оголошення колишнього президента України у розшук за підозрою у масових вбивствах.

XS
SM
MD
LG