Доступність посилання

ТОП новини

До ЄС і Європарламенту передали задокументовані факти підтримки Москвою збройних угруповань на Сході


У Києві відкрили виставку російської зброї, відбитої у бойовиків на Донбаcі
У Києві відкрили виставку російської зброї, відбитої у бойовиків на Донбаcі

Представник України при ЄС, посол Костянтин Єлісєєв передав Євросоюзові та Європарламенту задокументовані факти підтримки Росією проросійських збройних угруповань на сході України та закликав ухвалити на саміті 16 липня суворіші санкції щодо Москви.

Про це у вівторок в Брюсселі агентству УНІАН повідомив сам Єлісєєв, говорячи про очікування від запланованого на 16 липня саміту ЄС та ухвалення Європейським парламентом у четвер резолюції стосовно України.

«Ми привертаємо увагу європейських партнерів до того, що з моменту схвалення попередніх висновків Європейської ради від 27 червня, які містили низку конкретних вимог до Росії, а також на тлі успіхів АТО факти втручання Москви набули більш зухвалого характеру. Перекидання через кордон сучасної техніки, яка перебуває на озброєнні армії Російської Федерації, не може вважатися конструктивним внеском у деескалацію ситуації в Україні», – наголосив Єлісєєв.

У зв’язку з цим він висловив сподівання, що за підсумками засідання Європейської ради 16 липня ЄС ухвалить рішення про застосування суворіших санкцій проти Росії.

У Києві показали зброю, захоплену у бойовиків на Донбасі
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:50 0:00

СБУ показує «беззаперечні докази військової агресії Росії»

XS
SM
MD
LG