Доступність посилання

ТОП новини

Українські вояки взяли під контроль частину Луганська – Гелетей


Дим від пострілів у Луганську (архівне фото)
Дим від пострілів у Луганську (архівне фото)

Українські військові взяли під контроль частину Луганська. Про це повідомляє сайт українського президента з посиланням на доповідь міністра оборони Валерій Гелетей.

«Міністр оборони генерал-полковник Валерій Гелетей доповів президенту України Петру Порошенку про те, що Збройні сили України взяли під контроль південно-східну частину міста Луганськ. Також українські військові розблокували аеропорт Луганська. Збройні сили продовжують звільнення населених пунктів України від угруповань бойовиків», – мовиться у повідомленні.

За повідомленням прес-служби Луганської міської ради, у п’ятницю у місті тривав масований обстріл, загинуло понад 20 людей.

Упродовж тижня у Луганську триває обстріл житлових кварталів з артилерійської зброї. Як стверджує речник антитерористичної операції Владислав Селезньов, це роблять озброєні проросійські сепаратисти. Цю ж версію підтримують у соцмережах мешканці міста, які пишуть, що ракети по околицях летять із центру міста. Натомість ЗМІ, наближені до проросійських сепаратистів, заявляють, що житлові квартали Луганська обстрілювала Національна гвардія України.

XS
SM
MD
LG