Доступність посилання

ТОП новини

США варто почати постачання зброї Україні − сенатор МакКейн


Відповідальність за збиття лайнера «Малайзійських авіаліній» лежить на президенті Росії Володимирі Путіні, який підтримує сепаратистів на сході України.

Так в ефірі телеканалу NBC заявив американський сенатор Джон МакКейн, передає телевізійний «5-й канал».

Політик закликав в жодному разі не повторювати перезавантажень відносин із Москвою та запропонував Вашингтону план щодо роботи з Кремлем.

По-перше, на думку МакКейна, треба засудити особисто Путіна за трагедію, адже сепаратистів озброює керована ним Росія. По-друге, каже політик, необхідно запровадити найсуворіші санкції стосовно Москви і заохотити Європу вчинити так само. По-третє, НАТО має перебазуватися для кращого захисту Балтії та союзників блоку на кордоні з Росією. І, насамкінець, США варто почати постачання зброї українському уряду для кращої боротьби проти проросійських терористів.

Розвідка США дійшла висновку, що Boeing, найімовірніше, збили проросійські сепаратисти. Президент США Барак Обама заявив, що уряд США володіє інформацією, що літак був збитий ракетою, випущеною з території, яку контролюють проросійські сеператисти. Натомість Росія звинуватила адміністрацію США в тому, що її представники не дочекалися навіть початкових домовленостей про проведення розслідування «і просто мстяться».

СБУ перехопила розмову бойовиків групи Безлера про збитий пасажирський літак

Здобуті СБУ переговори бойовиків щодо зенітно-ракетного комплексу «Бук-М»

XS
SM
MD
LG