Доступність посилання

ТОП новини

Рятувальники знайшли ще 27 тіл жертв катастрофи – Гройсман


20 липня протягом останніх годин на місці катастрофи малайзійського «Боїнга-777» у Донецькій області знайдено ще 27 тіл та 20 фрагментів тіл загиблих.

Про це віце-прем’єр-міністр України, голова Державної комісії з розслідування причин катастрофи Володимир Гройсман заявив на брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

Він додав, що це нові «знахідки», які не враховують 192 тіла та 8 фрагментів, які вже завантажені у поїзд і мають бути відправлені із залізничної станції у Торезі.

За словами Гройсмана, «для них окремо є рефрижератор, в який вони будуть завантажені» і перевезені до потягу, готового до відправлення.

Літак авіакомпанії «Малайзійські авіалінії», що летів рейсом Амстердам (Нідерланди) – Куала-Лумпур (Малайзія), зазнав катастрофи 17 липня на сході України. Загинули 298 осіб.

20 липня СБУ оприлюднила записи, які нібито свідчать про намагання бойовиків угруповання «ДНР» приховати знайдені на місці катастрофи літака «Боїнг-777» «чорні скриньки». Як випливає із аудіозаписів, це робиться на виконання вказівок із Москви.

XS
SM
MD
LG