Доступність посилання

ТОП новини

Внаслідок нічних обстрілів у Донецьку, одна людина загинула – мерія


Під час артобстрілу вночі в Донецьку на вулиці Чехословацькій від отриманих осколкових поранень загинув чоловік, повідомляє сайт міської ради. За повідомленням, у тому ж районі тяжкі осколкові поранення отримали дві молоді дівчини.

«Вночі Донецьк не спав. Жителі всіх районів повідомляють про звуки вибухів і залпів. Активно бойові дії йшли в периметрі аеропорту», – йдеться в повідомленні.

За повідомленням, також снарядами пошкоджена квартира будинку по вулиці Містобудівників виникла пожежа, яка була локалізована силами МНС. Постраждали особисті речі мешканців, жертв немає. Ударною хвилею вибито скло довколишніх будинків, додали в мерії.

«Обстрілу піддався і Кіровський район. Снаряд потрапив у виробничий корпус, розташований на вулиці Слєпньова, 82б, внаслідок чого сталося загоряння. Пожежу погашено, постраждалих немає. Крім цього, жителі деяких будинків мікрорайону Семашко повідомляють про вибите і пошкоджене скло своїх квартир», – додали в міській раді.

За повідомленням, станом на 9:00 бойових дій немає. Комунальні підприємства працюють у штатному режимі, громадський транспорт вийшов на лінії. Тривають роботи з відновлення електропостачання.

XS
SM
MD
LG