Доступність посилання

ТОП новини

Сили АТО знищили групу снайперів у Лисичанську


Ілюстраційне фото. Українські військові в зоні АТО
Ілюстраційне фото. Українські військові в зоні АТО

Під час первірки міста Лисичанськ підрозділи високомобільних десантних військ знешкодили групу снайперів. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО на сторінці у Фейсбуці.

«Позиції бойовиків були обладнані у добре укріпленому залізобетонному бункері. Десантники, блокувавши укріплення, за допомогою вибухівки пробили доступ до приміщень ДОТу. Терористичний снайперський загін було знищено», − сказано у інформації.

Також, як сказано в повідомленні, під час зачистки Лисичанська виявлений великий арсенал різноманітної зброї та боєприпасів бандитів.

Своїм головним трофеєм українські десантники вважають снайперські гвинтівки нового покоління, виготовлені у Російській Федерації.

Як стверджують в прес-центрі АТО, мешканці міста Лисичанськ радо зустрічали своїх визволителів – українських десантників. Під час проходження колон наших військовослужбовців лисичанці обабіч дороги вітали воїнів Збройних Сил України вигуками «Дякуємо за звільнення!».

За повідомлення РНБО, упродовж останнього тижня українські військові звільнили від бойовиків 10 населених пунктів. Йдеться про Дзержинськ, Соледар, Карлівку, Нетайлове у Донецькій області, а також Лисичанськ, Сєверодонецьк, Попасне, Рубіжне, Ювілейний, Первомайське у Луганській області.

XS
SM
MD
LG