Доступність посилання

ТОП новини

Олександр Бородай виїхав до Росії – член «ДНР»


(Так званий «прем’єр-міністр» угруповання «ДНР», громадянин Росії Олександра Борода)
(Так званий «прем’єр-міністр» угруповання «ДНР», громадянин Росії Олександра Борода)

Самопроголошений «прем’єр-міністр» так званої «Донецької народної республіки», визнаної в Україні терористичним угрупованням, Олександр Бородай виїхав до Росії. Його обов’язки взяв на себе екс-міністр держбезпеки Придністровської Молдавської Республіки Володимир Антюфеєв. Про це сам Антюфеєв повідомив сьогодні журналістам у Донецьку, повідомляє видання «ОстроВ». За його словами, Бородай виїхав до Росії для того, щоб подивитися, як там приймають біженців.

Антюфеєв також взяв на себе обов'язки «головнокомандувача ДНР». Раніше його було призначено «віце-прем'єр-міністром з питань державної безпеки».

Із 1992 по 2012 рік Антюфеєв займав посаду міністра державної безпеки Придністров’я. У 2004 році він здобув звання професора Академії військових наук Росії.

Бородай з квітня 2001 року є співзасновником і генеральним директором російської ЗАТ «Соціомастер», що спеціалізується на консалтингу в кризових ситуаціях. У 2002 повідомлялося про призначення Бородая заступником директора ФСБ з інформаційної політики та спецпроектів і про те, що він носить звання генерал-майора.

XS
SM
MD
LG