Доступність посилання

ТОП новини

Українських військових знову обстрілювати з боку Росії – прес-служба АТО


Упродовж дня позиції українських військових у зоні антитерористичної операції кілька разів обстрілювали з боку Росії. Про це йдеться у повідомленні прес-служби АТО на їхній сторінці у Facebook.

«З 10.00 до 12.40 зі сторони Російської Федерації здійснено обстріл з ПТРК позицій переправи у районі населеного пункту Кожевня та позицій піхотинців і десантників неподалік населеного пункту Маринівка, такий же обстріл позицій десантників відбувся о 13.55. З 11.17, упродовж півгодини, з боку Російської Федерації системи залпового вогню БМ 21 «Град» обстрілювали населений пункт Степанівка, обстріл повторився о 12.17», – мовиться у повідомленні.

Сьогодні МЗС Росії звинуватило Україну в обстрілі російських територій і висловило вимогу «припинити обстріл суверенної території Російської Федерації».

У неділю Державний департамент США офіційно оприлюднив матеріали директора національної розвідки США, які доводять факт обстрілу українських військових з території Росії з поясненнями про супутникові знімки, поширені раніше американськими дипломатами й журналістами.

Як мовиться в повідомленні, фотографії є доказами того, що російські війська вели вогонь по українських військових зі свого боку кордону і що підтримувані Росією сепаратисти використовують важку артилерію, надану Росією, при нападах на українські війська вже зсередини України.

XS
SM
MD
LG