Доступність посилання

ТОП новини

Сім танків прорвалися в Україну з боку Росії – прикордонники


Сім танків прорвалися на територію України з боку Росії 30 липня, йдеться в повідомленні на сайті Державної прикордонної служби.

«О 04:30 30.07.14 відбувся прорив через кордон з боку Росії семи танків за напрямком «Нова Надія (Росія) – Дібровка (Україна)», – йдеться в повідомленні.

За даними відомства, за 15 кілометрів від кордону, напроти Чернігівського прикордонного загону був помічений рух військової колони з 15 одиниць техніки, зокрема, двох установок «Град», одна БМП, два бензовози й близько 10 автомобілів з особовим складом.

Крім того, на залізничну станцію «Кантемирівка» Воронезької області (за 20 кілометрів від кордону) прибув ешелон у кількості до 50 танків, повідомляють прикордонники.

За повідомленням, росіяни продовжують повітряну розвідку території України. «О 22:30 29.07.14 прикордонним нарядом виявлено політ безпілотного літального апарату, який на висоті до 4 кілометрів рухався вздовж адміністративного кордону АР Крим (без перетину адміністративної межі) в напрямку населеного пункту Хорли Херсонської області», – йдеться в повідомленні.

Майже через годину прикордонники знову зафіксували політ вже трьох безпілотних літальних апаратів, які на висоті до 4 кілометрів рухались над материковою частиною України і повернулися до Криму, додали у прикордонслужбі.

У відомстві наголошують, що ситуація на українсько-російському кордоні «складна і напружена».

XS
SM
MD
LG