Доступність посилання

ТОП новини

Держкомтелерадіо закликає українців не спілкуватися з російськими ЗМІ


Росія продовжує інформаційну агресію проти України. Про це йдеться у повідомленні Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення.

«Росія не припиняла інформаційної агресії щодо України. Навпаки, з кожним днем інформаційні провокації російських журналістів стають дедалі нахабнішими. Їх мета – використати українських громадян для дискредитації Української армії, сил АТО, української влади. Російський інформаційний простір переповнений брехнею та інсинуаціями. Про об’єктивне висвітлення російськими ЗМІ подій в Україні, зокрема, на Донбасі не може йти і мови», – мовиться у повідомленні.

Держкомтелерадіо закликає українців утриматися від спілкування з російськими мас-медіа.

«Просимо громадян України, представників громадських організацій, державних установ утриматися від надання російським ЗМІ коментарів, інтерв’ю, інформаційних повідомлень, оскільки все це може бути використано проти України та наших громадян», – зазначають у Держкомтелерадіо.

25 липня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення визнала зміст російських телеканалів «РТР-Планета», «НТВ-Мир», «Россия 24» і «ТВ Центр-Іnternational» таким, що не може транслюватися в Україні.

XS
SM
MD
LG