Доступність посилання

ТОП новини

Законопроект про ГТС Рада відправила на повторне друге читання – Турчинов


Олександр Турчинов
Олександр Турчинов

Верховна Рада відправила на повторне друге читання законопроект щодо реформування системи управління єдиної газотранспортної системи України, повідомив спікер Олександр Турчинов на початку відкритої частини сьогоднішнього засідання парламенту.

Турчинов повідомив, що в закритому режимі депутати заслухали інформацію міністра оборони щодо ситуації в зоні АТО, ратифікували угоду між Україною й Австралією про направлення австралійського персоналу до України у зв’язку з катастрофою літака «Малайзійських авіаліній», а також ратифікувала угоду між Україною й Нідерландами про міжнародну місію захисту розслідування.

Водночас в цілому ухвалили закон про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів щодо вдосконалення окремих положень. Крім того, в цілому депутати ухвалили закон про внесення змін до Державного бюджету України на 2014 рік щодо коригування показників.

Під час відкритої частини засідання парламент відмовився підтримати відставку прем’єра Арсенія Яценюка. 24 липня Яценюк подав у відставку у зв’язку з розпадом коаліції й блокуванням урядових ініціатив.

XS
SM
MD
LG