Доступність посилання

ТОП новини

Медведчук подав до суду на Парубія і вимагає 2 гривні – секретар РНБО


Секретар РНБО Андрій Парубій
Секретар РНБО Андрій Парубій

Лідер громадської організації «Український вибір» Віктор Медведчук подав до суду на секретаря РНБО Андрія Парубія за те, що він назвав його «злочинцем» і вимагає 2 гривні компенсації. Про це Парубій повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Кум Путіна та його особистий друг Віктор Медведчук подав на мене до суду за те, що я назвав його злочинцем. Хтось сумнівається в тому, що Медведчук – злочинець?! Характерно, що Медведчук оцінив свою «честь та гідність» у 2 (дві) гривні», – зазначає Парубій.

Секретар РНБО каже, що судове засідання має відбутися «5 серпня о 15:00 у кабінеті №17 на Хрещатику, 42-А під головуванням судді Бортницької В. В».

За словами Парубія, він починає збирати матеріали, щоб подати позов до суду з вимогою заборонити організацію «Український вибір» як «антиукраїнську та злочинну».

Наприкінці червня секретар Ради національної безпеки й оборони України Андрій Парубій заявив, що Росія здійснювала фінансування екстремістських груп на Донбасі через лідера руху «Український вибір» Віктора Медведчука, який є кумом президента Росії Володимира Путіна. Парубій наголосив, що Медведчук не може бути учасником переговорів із врегулювання ситуації на сході країни, оскільки він сприяв вторгненню російських військ в Україну.

Після цього Віктор Медведчук висунув вимогу Андрію Парубію спростувати інформацію про його причетність до фінансування екстремістських груп, що діють на сході України.

XS
SM
MD
LG