Доступність посилання

ТОП новини

Державі повернули 2,6 га лісу в Сухолуччі – прокуратура


За позовом прокуратури Київської області через суд у державне користування повернули 2,6 гектара лісу, передані товариству «Дім Лісника», яке пов’язують з екс-президентом України Віктором Януковичем. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

За повідомленням, встановлено, що 2012 року на підставі розпоряджень Київської обласної державної адміністрації вказаному товариству надали в довгострокове тимчасове користування лісову ділянку терміном на 49 років.

«Згідно з умовами договору, ця ділянка, що перебуває в постійному користуванні Дніпровсько-Тетерівського лісомисливського господарства на території Сухолуцької сільської ради, мала би використовуватися з культурно-оздоровчою та рекреаційною метою. Проте, всупереч умовам договору, підприємство-користувач без дозволу органів лісового господарства побудувало на ділянці капітальні споруди», – повідомили в ГПУ.

Господарський суд Київської області підтримав позицію прокуратури області й задовольнив позов щодо розірвання договору про довгострокове користування лісовою ділянкою та повернення її в державну власність, додали у відомстві.

XS
SM
MD
LG