Доступність посилання

ТОП новини

У Конотопі розслідують вибухи на оборонному заводі «Авіакон»


У Конотопі проводиться розслідування за фактом чотирьох вибухів на оборонному підприємстві «Авіакон».

У місті Конотоп Сумської області правоохоронці проводять перевірку за фактом чотирьох потужних хлопків у районі оборонного підприємства «Авіакон». Як повідомили у Секторі з питань зв'язків з громадськістю УМВС України в Сумській області, сьогодні, 9 серпня, близько 5 години ранку в місті Конотоп на оборонному підприємстві «Авіакон» сталася нештатна ситуація.

«У районі заводу «Авіакон» було чути чотири потужних хлопки. На місце події виїхали керівники всіх силових структур області – СБУ, МВС, прокуратури, а також експерти. Працює експертна комісія. Жертв немає. Підприємство працює в штатному режимі. Що це були за «хлопки», і чим вони викликані, враховуючи нинішню ситуацію в державі, буде повідомлено пізніше, після з'ясування всіх обставин», - відзначила начальник ССО УМВС Ельвіра Біганова.

На самому підприємстві наразі ситуацію не коментують, посилаючись на прохання співробітників Служби безпеки України.

Очевидці стверджують, що вибухи були схожими на обстріл з мінометів, і через них повибивало шибви в сусідніх будинках.

Також міліція взяла під посилену охорону транспортні комунікації в районі Конотопа: її співробітники зупиняють для перевірки навіть пасажирський транспорт.

Державне підприємство Міністерства оборони України «Конотопський авіаремонтний завод «Авіакон» займається капітально-відновним ремонтом і переобладнанням вертольотів Мі-24, Мі-35, Мі-8, Мі-17, Мі-26, Мі-2 будь-яких модифікацій, ремонт агрегатів вертолітного, приладового, спеціального і радіоелектронного устаткування.

XS
SM
MD
LG