Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську проводять фестиваль на підтримку сил АТО


Щоб допомогти армії у Дніпропетровську провели доброчинний фестиваль
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:25 0:00

У неділю у Дніпропетровську просто неба, на Набережній, триває перший доброчинний фестиваль «Молодь за мир» на підтримку української армії та добровольчих батальйонів. Спортивно-розважальні заходи фестивалю, які проводять небайдужі творчі молоді люди міста, орієнтовані передусім на родини з дітьми.

Хлопці та дівчата організували для дітей та дорослих майстер-класи з малювання та ліплення, танцювальний флеш-моб, катання на електромобілях, розвиваючі ігри, лазерні бої. Усі розваги безкоштовні, але учасників просять зробити посильну пожертву задля допомоги солдатам.

За інформацією речниці Штабу національного захисту Дніпропетровської області Катерини Леонової, усі кошти, зібрані на фестивалі, будуть витрачені на придбання речей, необхідних для бійців добровольчих батальйонів та українських військових у зоні АТО. Зокрема, організатори сподіваються, що зібраних коштів вистачить на закупівлю тепловізора.

«Кожному батальйоні і кожній військовій частині, бригаді необхідні тепловізори. Когось ми вже забезпечили ними, когось – ще ні. Якщо ми зберемо хоча б на півтепловізора, або хоча б на кілька десятків пар берців, або радіостанцій, – це вже буде велика допомога», – сказала Радіо Свобода Катерина Леонова.

Упродовж дня діти та дорослі також писатимуть листи підтримки українським бійцям, створюватимуть великий патріотичний плакат відтисками долонь, розмальовуватимуть печиво та пряники в синьо-жовті кольори, аби потім передати їх до військового шпиталю, тощо.

XS
SM
MD
LG