Доступність посилання

ТОП новини

Бійці, доправлені з АТО до Дніпропетровська з серйозними опіками, одужують


Дніпропетровські волонтери опікуються бійцями з АТО, які лікуються в опіковому центрі
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:16 0:00

Дніпропетровські волонтери опікуються бійцями з АТО, які лікуються в опіковому центрі

Стан здоров’я п’яти українських бійців, доправлених із зони АТО до Дніпропетровська, з серйозними опіками шкіри і переломами, поступово стабілізується. Про це у понеділок повідомили волонтери, які опікуються військовими, що лікуються в опіковому відділенні міської лікарні №2.

За словами волонтерів, лікарня «не на слуху», а втім, її пацієнти з опіками, привезені із «гарячих» точок східної України, потребують не меншої уваги, ніж поранені. Небайдужі люди принесли бійцям у палату телевізор, частують їх домашньою їжею, доправляють ліки, передають малюнки від дітей.

З ініціативи волонтерів Будинок органної та камерної музики, розташований неподалік від лікарні, організовує безкоштовні відвідини концертів для бійців, а також їхніх для рідних, що доглядають за солдатами. У декого з військовослужбовців обпечені кінцівки, відтак обійтись без сторонньої допомоги вони не можуть.

За словами самих потерпілих, кожен з них вже переніс по одній або кілька операцій з пересадки шкіри, медики дають добрі прогнози, однак лікування буде тривалим.

XS
SM
MD
LG