Доступність посилання

ТОП новини

МВС опублікувало списки 150 міліціонерів, які перейшли на бік «ДНР» – Геращенко


Антон Геращенко, радник міністра внутрішніх справ
Антон Геращенко, радник міністра внутрішніх справ

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко оприлюднив списки міліціонерів, які перейшли на бік так званої «Донецької народної республіки», що визнана українською владою терористичним угрупованням. Зі списком можна ознайомитись на сторінці Геращенка у Facebook.

«Сьогодні я публікую списки міліціонерів Донецька, які добровільно перейшли на бік створеної Путіним терористичної організації – «Донецька народна республіка». Там 150 прізвищ. Це не остаточний список. Будуть і ще. І нехай всі ті, хто вирішив стати зрадником і пристосуванцем знають, що ми про них знаємо!», – написав Геращенко.

Геращенко повідомив, що ці списки потрапили до нього «завдяки чесним співробітникам міліції, які, як розвідники під час Великої Вітчизняної, знайшли спосіб вилучити ці документи і передати в МВС».

Крім того, радник міністра внутрішніх справ закликав громадян письмово документувати свідчення недобросовісної роботи правоохоронних органів.

«Я щоразу кажу, що якщо ти знаєш про якісь злочини з боку співробітника міліції, візьми ручку, папір і напиши скаргу на нього в службу внутрішньої безпеки або в прокуратуру, яка здійснює нагляд за роботою міліції. А потім прийдіть на очну ставку з співробітником міліції, можливо звільненим з лав міліції за порушення Ваших прав», – написав Геращенко.

Керівництво МВС неодноразово заявляло, що проведе «очищення» у своїх лавах. Незадовго після початку активної фази АТО йшлося про проведення службової перевірки щодо міліціонерів на сході України.

XS
SM
MD
LG