Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти заявляють, що спалять тіла загиблих бійців «Правого сектору»


Сепаратисти не планують віддавати українській стороні тіла загиблих бійців «Правого сектору», автобус яких був розстріляний під Донецьком у вівторок. Про це йдеться у повідомленні на веб-сайті сепаратистів під назвою «Агенство Новороссия».

«З боку укропів (так сепаратисти називають українських військових – ред.), сьогодні була спроба вести з нами переговори щодо видачі тіл. Це зробити практично неможливо, так як, залишилися лише зуби. Командир заявив, що не планують видавати тіла. Ухвалено рішення їх спалити», – мовиться у повідомленні сепаратистів.

Увечері 12 серпня в результаті обстрілу бойовиками автобуса сил антитерористичної операції загинули 12 силовиків. Про це написав на своїй сторінці у Facebook речник «Правого сектора» Борислав Береза. З його слів випливає, що усі бійці є представниками організації, втім достеменно поки невідомо.

«Небесне воїнство поповнилося душами дванадцяти воїнів. Для нас це трагедія. Для України загибель патріотів – це катастрофа. Адже гинуть кращі сини Вітчизни. Ці мразі люблять знімати на відео наших загиблих бійців. Для них це фетиш. Ми обіцяємо, що зробимо все для того , щоб кожен з цих фетишистів отримав свою персональну труну», – написав Береза.

Після звільнення Слов’янська Донецької області, який був оплотом сепаратистів, бойовики масово перемістилися у Донецьк та Луганськ.

Антитерористична операція на Донбасі триває з квітня.

Україна визнала угруповання «ДНР» і «ЛНР» терористичними організаціями.

XS
SM
MD
LG